ItsPunky 2 Posted May 17, 2018 Hi guys! 😊 In the video of GLOOMY GLOOMY on the official channel, a user named Sayaka left a comment with kanji lyrics!! If anyone wants the lyric, here is! Thanks Sayaka-chan! Spoiler あわれなディスイズマイフリーダム いっしゅんでズタズタのプライド おしえてよエンバー ここにぼくがうまれたいみを そうやってひがんでおりたぶたいに おきわすれてきた ちっちゃなディザイア ずっとひかげのあのひとは ここじゃいつだってげきのしゅやくさ つねにマージェーシー へいぼうなしそうがループ おいつけないさ あまえんぼじゃルーズマイセルフ ぶっとんだねじもない ふこうばなしもない そんなつまんないざいにんなんだ タッチミーベイビー じょうだんじゃないよなんて そう、なんせいきたったって きまりきったブレイン なんてふかいなストーリーの じゅうにんなんだろう ヘイ、チューズミチューズミ こっちむいて ねえ アイウィルネバーエスケープイット まよわずにいこう ライトナウ あざやかなじごくへと ワン、すでにおられ ツー、ゆびくわえて スリー、イライラしたら フォー、あー、めんどくさいな ファイブ、じゃあちょだいちょだい シックス、あまいあまいの セブン、ばっちぃちゅうどくにおぼれた タッチミーベイビー もういいんだ わかってるよ そう、なんとおりあったって つまりゴーバットエンド このふかいな ストーリーのクライマックスを ぼくはとなりのせかいでみつめるのだろう 1 1 platy and IsuKa reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
IsuKa 16 Posted September 11, 2018 English translation please 🙏 Share this post Link to post Share on other sites